Go back


Impresszum

Impresszum

Úgy gondolom, hogy az élet jobbá tételéhez, a problémák megoldásához szükség van a nyílt, szabad kommunikációra, olyanra, amelyet nem befolyásol semmilyen politikai vagy gazdasági érdek. A kommunikáció általi fejlődés csak úgy lehetséges, ha az ember szabadon kinyilváníthatja a véleményét.

A Szabadszoba.net portál célja egy kutató, gondolkodó, nyílt közösség felépítése. Azért készült, hogy legyen egy hely, ahol szabad a vélemény nyilvánítás, ahol van szólásszabadság. Nincs reklám, nincs gazdasági érdek, nincs hatalmi befolyás, ezért nincs önkényes cenzúra. A Szabadszoba.net az a hely, ahol a véleményed számít, mert egymás valóságaiból tanulunk, és úgy jutunk közelebb az igazsághoz.

Olyan emberek csatlakozását várjuk, akik fejlődni szeretnének, akik nyíltak a kommunikációra. Ha úgy gondolod, hogy te ilyen ember vagy, szívesen látunk a közösségben!

A portál célja az igazság megtalálása. Elemzünk és utánajárunk: hivatalos információknak, vagy épp összeesküvéseknek. Mert az igazság felszabadít.


Impresszum  ·  Felhasználási feltételek  ·  Adatvédelmi irányelvek